𝕭𝖆𝖘𝖙𝖆𝖗𝖉𝖘 𝖔𝖋 đ•­đ–”đ–đ–šđ–˜đ–‘Ă€đ–“

Rob Nasty - DANGER

Kategori: AllmÀnt

 
 
1. Tjena! Hur Àr dagsformen?
Den Àr ju toppen ! KÀnner mig som Dolph Lundgren 1985!

 2. Hur kom det sig att du började spela musik?

Jag insÄg ganska tidigt att det skulle ge mig mer att stÄ pÄ scen Àn att stÄ i publiken.

SÄ det var ju nÄgra Är dÀr som man invigde diverse garage med att först sÀtta poserna med alla tÀnkbara former av trÀguror.

Men jag började vĂ€l inte spela pĂ„ gitarren förrĂ€n jag gick i sjunde klass. Även om min dĂ„varande musiklĂ€rare slet sitt hĂ„r dĂ„ jag hellre valde att spela pĂ„ en gitarr som sĂ„g cool ut Ă€ven om just den saknade en eller tvĂ„ strĂ€ngar.

 3. Vilket var ditt första band? Vad hette ni och vad spelade ni?

Första bandet med fler medlemmar Ă€n mig och möjligtvis en polare var nog Bad Butcher som mest bestod av omgjorda Mötley CrĂŒe riff och senare Candlemass riff
 Skön blandning dĂ€r.

Detta band övergick senare till att bli nÄgot som jag tror gick under namnet Hell Blood om jag inte minns fel.

 Ung och oförstörd

4. Spelar du fler instrument Àn bas? För var det inte sÄ att du spelade trummor pÄ Loud NŽNastyŽs första album?

 Jag spelade gitarr frÄn början men insÄg snart att det var pÄ tok för mÄnga strÀngar pÄ gitarren sÄ jag tog mig an basen och micken istÀllet. Trummor e nog nÄgot jag inte ens skulle kunna impa pÄ mina barn med sÄ nej.. det va Chris som lirade trummor pÄ den.

 5. NÀr ungefÀr fastnade du för hÄrdare rock, och vilka band var det som först gÀllde?
Ja de hÄrdaste som fanns i mina förÀldrars skivback va Abba, Elvis och Jerka.

Men hÄrdare blev först nÀr jag fick min första Kissplatta.

6. Vilken var det första hÄrdrocksskivan du köpte/fick?

Det var The Runaways, Suzi Quatro och en Kiss. DÄ var det givetvis kört.

7. Det kÀnns som om du alltid haft en lite mer glammigare/sleazeigare stil Àn mÄnga andra hÀromkring. KÀnde du att du var relativt ensam om det nÀr du vÀxte upp hÀr eller fanns det fler likasinnade?

 Jag har alltid gillat band som varit teatraliska av sig och det övergick vÀl i glam kanske Àven om jag sjÀlv dÄ inte sÄg mig som "glamrockare" dÄ var det liksom hÄrdrock eller metal och va inte sÄ kategoriserat som idag eller om jag bara inte fattade det Ha ha!

Jag lyssnade pĂ„ Kiss, Alice Cooper, Mötley CrĂŒe, Poison, Venom, Warrant (BĂ„de Tyska och Amerikanska)

Jag sket rÀtt mycke i om folk tyckte det ena va fjolligt eller inte. Cronos hade kalsonger i skinn och Bret tanga! Who the fuck cares Ha ha!

 Rob & The Nastygirls

8. Du körde Àven trallpunk med Kokt Grus ett tag. Kan du berÀtta lite om det bandet? Hur du kom med och varför ni slutade och sÄ?
Jag och tvÄ av medlemmarna i Kokt Grus hade ett band innan som spelade mer hÄrdrock men sedan var det nog Christian (sÄngare i Kokt Grus) som först började hitta punken.

Han skrev nÄgra lÄtar och det var ju sjukt kul att lira och jag blir nostalgisk som fan om jag hör svensk trallpunk Àven idag och diggar det som fan.

 
9. Du körde ju Àven med ett Kiss coverband ett tag med. BerÀtta lite om det?

Ja vi hade ett Kiss coverband som i inledningsstadiet kallades för Kyss tills vi sedan fick höra det var just det namn Thomas Vikström (Therion, Candlemass) mf. anvĂ€nde sig av pĂ„ Östra sidan sĂ„ vi bytte dĂ„ till Kissin’ Time. Det var folk frĂ„n lokala band och det var olika medlemmar och det var vĂ€l bara jag som var enda som var med under hela svĂ€ngen.  Först Mats Karlsson (Seventh One, Sinergy) Freddy KjĂ€llström, Christoffer Hermansson (Seveth One) och jag. Sedan kom Jonas Hermansson (Treadstone) med som Gene och Chris Loud och Tommy Rocker pĂ„ trummor (LOUD ’N’ NASTY, Aggressiv Chill) som jag efter Kissin’ Time grundade LOUD ’N’ NASTY med.

Det var Kiss alive II eran som gÀllde.

 KissinŽTime - Rob som Paul Stanley

10. Hur sÄg du pÄ döds/black metal vÄgen som kom i början av 90-talet?

SÄg aldrig nÄgon vÄg? Jag satt och solade.

 11. Det var ju rÀtt mÄnga hÀromkring som lyssnade pÄ den musiken. Var det nÄgot av dessa band hÀrifrÄn du sjÀlv lyssnade pÄ?

 Nej det kan jag inte sÀga, Det gick ju inte undgÄ dÄ mÄnga polare var inne i den svÀngen men det tilltalade mig aldrig. Men flera band frÄn trakterna hÀromkring gjorde ju sjukt bra musik i genren.

12. Ett kort tag hade du sjÀlv och John Zwetsloot (Ex Dissection, Cardinal Sin) ett dödsmetall projekt. Kan du berÀtta lite om det? Hur uppstod denna konstellation? Vad hette ni? Finns det nÄt inspelat?
Ha ha, ja det var nog mer att jag inte fattade att det var dödsmetal, jag spelade Doom dom andra Dödsmetal Ha ha! Va sjukt kul i alla fall. Ja tror det ska finnas en kassett nÄgonstans i Sverige med lÄtar som "Send her to the grave, Lucifer, och Bad butcher pÄ. Hörde rycktas för mÄnga Är sedan att bröderna Nifelheim skulle suttit pÄ den ett tag? Men om det stÀmmer vet jag inte?

13. Sen körde du pÄ rÀtt lÀnge med Loud NŽNasty som frÄn början bara var du sjÀlv och Chris Loud vÀl? Var det den första sÀttningen eller hur startade det hela?

Jag började skriva lite lĂ„tar som först gick under namnet Sin On Skin. Sedan tog jag med dom till Chris och vi började vĂ€l först lira in hela första CrĂŒe plattan som en coverplatta, men efter vi lagt Pice of your action sĂ„ började vi Ă€ndra och vips satt vi med ett gĂ€ng egna lĂ„tar som vi satte grunden till LOUD ’N’ NASTY med.

 Live med Loud NŽNasty

14. Det enda som byttes ut i Loud NÂŽNasty var ju trummisar. Vad har du emot trummisar? :)

Jag vet inte ? Bara att vara i ett band och sitta lÀngst bak bakom massa skrot sÀger vÀl en hel del.

Men sedan fick jag ju en trummis som inte nöjde sig med att sitta lÀngst bak Ä det var ju fan inte lÀtt det heller! ha ha!

15. Under Loud NŽNasty tiden sÄ gjorde du Àven ett par Club Nasty pÄ krogarna i Grebbestad dÀr bla Vains Of Jenna och Crucified Barbara spelade. Det var ju ett vÀlkommet inslag hÀr i alla fall bland folket. Hur kom det sig att du började med det och varför slutade du med det?

Det började nog med att vi sjÀlva ville lira sÄ mycket som möjligt och sÄ hade det liksom börjat komma lite fler band i den genren som vi sjÀlva spelade. Det kÀndes som en bra idé att hjÀlpa band med gig helt enkelt och givetvis att folk skulle kunna gÄ ut och höra rock i högtalarna och inte bara det vanliga nattklubbsdunket.

Körde det ett tag men jag gillade mer att spela Àn att anordna sÄ det rann ut i sanden.

Men vem vet
 kanske dax snart igen?

16. Loud NŽNasty tuffade ju pÄ ett bra tag och slÀppte ett par album bla Teaser Teaser frÄn 2004 som vÀl blev bra mottaget. Vann ni inte nÄt pris i USA i samband med den?

Ja vi var nog inte sjÀlva riktigt med pÄ vad den plattan satte för spÄr tidigt i svenska nyvÄgen av glam/sleaze, men folk snackar ju om den Ànnu sÄ det Àr ju kul som fan.

Jo vi vann vÀl nÄ pris för Best European band 2004 eller om de var 2005. Det var Rock City News i Los Angeles som hade nÄgon röstning i deras magazine.

SÄ det blev en tripp över till USA för att ta emot ett pris som nÄgon först verkade supit bort men som kom fram senare under kvÀllen.

 

17. PÄ albumet Too Much Aint Enough finns det en lÄt som heter Clown Of The Town. Skulle du sÀga att det Àr en lÄt skriven frÄn din egen synvinkel? Att det inte alltid Àr lÀtt att sticka ut pÄ mindre orter?

 Jag har liksom aldrig haft problem med det sÄ, men jag hörde hur andra som börjat klÀ sig sÄ typ blivit jagade i Stockholm pÄ gatorna för dom var klÀdda pÄ ett visst sÀtt. Va fan , hÀr har jag aldrig behövt springa. Har alltid varit: this is who I am liksom och folk har la bara köpt det Ha ha!
MÄnga undrade varför vi inte flytta till Stockholm. Men fan skitig glam tror jag ska skrivas pÄ landet.

Jag har tillbringat en hel del tid i Los Angeles men OrreklÀpp rules fan.

18. Tommy LeeŽs syster Athena pratar ju lite pÄ skivan. Hur kom du i kontakt med henne och hur bestÀmdes det att hon skulle vara med pÄ ett hörn?

Klockan var tre pÄ natten nÀr telefonen ringde (Detta var nÀr det inte lÄg en mobil intill huvudet nÀr man sov)

Gick tre signaler och min telefonsvarade gick pÄ.

Jag tÀnkte va eeeeee de för idiot som ringer mitt i natten!

Hi This is Athena, I’m calling from Los Angeles. Jag rök upp ur sĂ€ngen och slet upp luren.

Hello ?

Hon garvade som fan och sa: Rob what the fuck are you doing answering the phone in the middle of the night!

Ehhhhhh
. talk in to you ?

Hon garvade som helvete och vi snackade i typ ett par timmar. Hon hade kommit över vĂ„r promoplatta som ju har ett omslag lite lĂ€tt inspirerat av CrĂŒes Too fast for love. Hon fick dĂ„ för sig ringa upp och sĂ€ga hon gillade den.

VI talades vid nÄgra gÄnger efter det och blev Àven lite "snack" med hennes dÄvarande man James Kottak (Scorpions, Kingdome Come, Warrant)

Slutade i alla fall med att vi sa att fan du mÄste ju lÀgga lite röster pÄ vÄr platta vilket hon gjorde.

Hon Àr en sÄ jÀvla skön tjej. Vi möttes sedan pÄ Rock City News festen Äret efter.

 Rob & Tommy LeeŽs syster Athena Kottak

19. Ni har ju alltid varit e trio förutom ett tag nÀr ni var en kvartett dÄ Micael Grimm (R.I.P.) och Snowy Shaw rekryterades. Var det ett medvetet drag för att fÄ lite extra uppmÀrksamhet eller hur lÄg det till dÀr?

UppmÀrksamhet ? Skulle Snowy va rÀtt kille dÄ ? Ha ha ha!

Nja, det var nog mer att jag kom i kontakt med Snowy och vi snackade Kiss i telefonen i sÄdÀr 24 timmar först och sedan sÄ gjorde vi hans video Le Mesochiste www.youtube.com/watch?v=xSUTx7xfjsM

Sedan ledde det ena till det andra och han la trummorna pÄ singeln No one rocks like you.

Sedan ville jag lÀgga fokus pÄ sÄngen och kunna göra mer pÄ scen och Micke va ju en grym jÀvla glÀdjespridare och given kille att ta den platsen i bandet. Men vi mÀrkte snart att scenen inte va stor nog för fyra. Men det blev mycket garv under den uppsÀttningen kan jag lova Ha ha!

 Loud NŽNasty - Micael Grimm, Rob, Snowy Shaw & Chris Loud

20. Singeln/ep:n No One Rocks Like You var det sista vi hörde frĂ„n Loud NÂŽNasty innan ni försvann. Är bandet nedlagt eller kommer vi fĂ„ höra mer frĂ„n Loud NÂŽNasty?

Det Àr vÀl inget som sagt det Àr nedlagt, men vi har snart legat pÄ is i tio Är ?

Nej just nu Àr det DANGER som gÀller för mig.

LOUD’N’NASTY va sjukt kul och galet jĂ€vla jobbigt med, men att göra nĂ„got mer under det namnet har jag inga planer pĂ„ nu.

21. Om du ser tillbaka pÄ tiden med Loud NŽNasty, finns det dÄ saker du hade velat göra annorlunda?

Nej, det som Àr gjort Àr gjort och det Àr bara ta med sig dom bra minnena och de bra erfarenheterna och gÄ vidare.

LOUD’N’NASTY gjorde vad LOUD’N’NASTY skulle.

22. Har det funnits nÄgra lÄngt gÄngna planer med tex nÄt band som inte blivit av som du kan berÀtta om?

Ja visst finns det de! Men inte som jag kan berÀtta om tyvÀrr men Kiss skulle ju inte lÀngre suttit pÄ tronen. Ha ha!

23. Efter det blev det XXX med samma sÀttning som sist var med i Loud NŽNasty dvs du sjÀlv, Chris Loud & Snowy Shaw. DÀr inkluderades Àven en gammal Loud NŽNasty lÄt, WeŽre Gonna Rock frÄn albumet I Wanna Live My Life In The Fame frÄn 2000. Hur kom det sig att det bandet kom till och varför slÀpptes inte det XXX albumet (Heaven, Hell Or Hollywood) som ett Loud NŽNasty album?

Vi började jobba pĂ„ ett nytt LOUD’N'NASTY album men efter ett tag sĂ„ kĂ€ndes det inte som LOUD’N’NASTY. Snowy tog mer plats och stor som han Ă€r sĂ„ va han inte lĂ€tt att flytta pĂ„ heller Ha ha!

Vi valde att göra nÄgot annat av det och XXX blev namnet.

 24. Ni anlitade ju Àven Al Rio frÄn Marvel Comics till att göra omslaget till skivan. Hur kom ni i kontakt med honom och varför valde ni att jobba med honom?

Jag kÀnde till Al redan sedan Marvel och hade tidigare tatuerat flera av hans bilder i min tatueringsstudio.

Jag och Snowy pratade mycket om tema och koncept och Al Rio kÀndes given för jobbet.

Originalomslaget gjordes dock om en och tvÄ och tre gÄnger av bÄde mig och Snowy innan det blev som det blev pÄ sjÀlva omslaget. Al Rio finns ju inte lÀngre bland oss sÄ det kÀnns Ànnu större att fÄ varit en del i hans konst.

 Originalskissen till Heaven Hell Or Hollywood

25. Varför blev det bara ett album (Heaven Hell Or Hollywood) med XXX? Finns det eller fanns det tankar pÄ att göra mer?
Vi hade nog ingen tanke om fler eller vart vi skulle ta XXX. Men vi spelade in fler lÄtar Àn vad plattan innehöll. Men i dagslÀget Àr det DANGER som gÀller.

 XXX - Snowy Shaw, Chris Loud & Rob Nasty

26. Jag vet att du Ă€r ett stort fan av Mötley CrĂŒe. Dom Ă€r vĂ€l kanske vĂ€rldens bĂ€sta musiker kanske sĂ„ vad Ă€r det med just dom du gillar och nĂ€r upptĂ€ckte du dom?

Dom tog vĂ€l lite över KISS plats nĂ€r KISS sminkade av sig. Mötley CrĂŒe sĂ„g rĂ„a ut och var hungriga och som tonĂ„ring var det svĂ„rt att inte gilla det man sĂ„g, samma gĂ€llde W.A.S.P. Sedan var det ju bra nĂ€r man fick höra dom me, men Ă€rligt talat sĂ„ tĂ€ckte W.A.S.P. och MÖTLEY CRÜE mina vĂ€ggar i pojkrummet lĂ„ngt innan jag ens hört dom.

27. Dom flesta som ser dig tÀnker nog att du mest gillar just musik frÄn USAŽs vÀstkust men vad jag vet sÄ gillar du Àven Venom och har en större samling skivor med dom. Vad Àr det med just dom du gillar och Àr det fler mer extrema band du gillar?

Venom fastnade jag för först nĂ€r jag hörde lĂ„ten Welcome to hell, det Ă€r ju byggt pĂ„ ett gitarriff i bĂ€sta Mötley CrĂŒe anda! At war with satan var ju me sĂ„ galet mycke snygga partier och riff i ! Shit.. fĂ„r nog dra pĂ„ en Venom vinyl efter denna intervjun e klar ! Sedan sĂ„g dom ju jĂ€vligt tuffa ut med sĂ„klart. En sĂ„ngare i rött och svart lĂ€der, en blondin, en trummis med pilotbrillor och pentagram överallt ! Oops.. lĂ€t ju som ett LA band ?

Min Venom samling Ă€r tyvĂ€rr inte lika mycket kvar av idag dĂ„ den sĂ„ldes för att det saknades plattor i min CRÜE samling.

Annars var det nog inte mÄnga extrema band som jag hÄll fast vid. Gillade Metallica pÄ Cliff-tiden och Slayer, givetvis följt av Exodus och Overkill men det gick ju mer Ät Trash Àn Black och Death.

 Rob & Dave Lombardo

28. I dom flesta band du haft eller varit med i har ju haft en utstuderad image. Hur viktigt skulle du sÀga att det Àr att ha det?

Se ett band utan image vore ju som att knulla med ljuset slÀckt.

29. Vilket band har enligt dig den bÀsta scenimagen?

Ja just nu Ă€r det ju tidiga KISS och Alice Cooper, CRÜE pĂ„ Shout va ju ocksĂ„ galet nice.

30. Förutom att vara rockstjÀrna :) sÄ jobbar du Àven som tatuerare. Hur kom det sig att du började med det? Och varför?

Tatueringar har fascinerat mig sedan jag var liten. Min morbror hade nĂ„gon handstucken sailors grave pĂ„ underarmen och en mussepigg pĂ„ överarmen som impade pĂ„ en som liten. Sedan kom ju band som MÖTLEY CRÜE och det vart ju mer bensin pĂ„ lĂ„gorna.

31. Du har ju studion i kÀllaren hemma hos dig sjÀlv. Var det aldrig aktuellt att ha en studio i nÄn större stad?

Större stad Ă€n ÖrreklĂ€pp ?

Nej.

32. Det finns ju en del konstiga tatueringar dÀr ute. Om du sjÀlv skulle ranka dom topp 5 mÀrkligaste tatueringarna du sjÀlv gjort, hur skulle den listan i sÄ fall se ut?

Oj, man Àr sÄ avtrubbad att man inte tÀnker pÄ vad som Àr mÀrkligt och inte lÀngre Ha ha!

Men dom blÄ delfinerna var ju en era i sig.

Sedan hade jag en kille i vuxen Älder som gjorde en Dissection - Maha Kali pÄ vaden ! (Bastards: Och han blev sedan tuffast i staden! Ha ha!)

 Loud NŽNasty - Chris Loud, Rob & Snowy Shaw

33. Det Àr ju vÀldigt populÀrt med tatueringsprogram pÄ tv nu för tiden med en del duktiga artister. Vilka tatuerare ser du sjÀlv som dom bÀsta?

Jag ser sÀllan pÄ andra artister om jag ska vara Àrlig.

34. Förra Äret spelade ju Mike Tramp (White Lion) i Hamburgsund. Du hade vÀl ett finger med i spelet att fÄ hit honom? Hur gick det till att han kom hit?

Nja det var Bröderna Hakks som höll i det hela och dÄ bollade vi lite artister fram och tillbaka och jag tipsade vÀll om Mike Tramp.

Jobbet att fÄ hit han slapp jag helt.

35. Var det inte sÄ att du tatuerade honom ocksÄ? Vad för motiv gjorde han i sÄ fall?

Nej, det var under deras turné med White Lion som dom hade samma bokare som oss i England.

NÀr dom sedan skulle till Sverige ringde Mark som han hette upp mig och sa att snubbarna i White Lion var sugna pÄ att tatuera sig och undrade om jag hade tid nÀr dom va i Sverige och spelade.

Men det hela rann bara ut i sanden.

36. Jag antar att du trĂ€ffat en del musiker du gillat genom Ă„ren? Är det nĂ„t möte som varit extra speciellt för dig?

Jag har trÀffat en del men vissa möten har ju varit roligare eller mer udda Àn andra sÄklart.

Av en slump sÄ fastnade jag i tullen i London pÄ vÀg frÄn Los Angeles. Jag hÀnvisades till en sÀrskild incheckning dÄ jag köpt med mig en Star Wars light sable som dom var rÀdda att jag skulle kapa planet med.

NÀr jag kom fram till incheckningen kommer en snubbe till gÄende. Det var Sammy Hagar frÄn Van Halen.

Kul möte dÄ vi blev sittande prata musik och efter en stund sa han: You like Van Halen with Dave right?

SvÄrt att ljuga sig ur den.

37. Finns det nÄgra lokala eller internationella band du skulle vilja tipsa om som förtjÀnar lite extra uppmÀrksamhet?

MÄste ju givetvis sÀga Snowy Shaw, gÄ och se det live om ni inte gjort det.

Sliter man sÄ, dÄ förtjÀnar man fan uppmÀrksamhet.

 Live med Loud NŽNasty - Rob & Chris Loud

38. Du hade ju Àven ett projekt kallat SIKK ett tag med Rob Paris som slÀppte en singel EveryoneŽs A Star. Blir det mer musik medd SIKK eller var det bara tÀnkt att bli endast en singel?

Det Àr inget planerat just nu i alla fall dÄ vi bÄda har full fokus pÄ DANGER.

Men det finns lite demos liggande.

39. Ni arbetade ju med Beau Hill pÄ SIKK singeln. Beau Àr ju kÀnd för sitt arbete med grupper som bla Ratt, Warrant, Europe, Twisted Sister & Alice Cooper. Hur bestÀmde ni er för att jobba med honom och hur kom ni i kontakt med honom?

Det var han som kontaktade mig och Chris i LOUD’N'NASTY först.

VI höll sedan lite sporadisk kontakt via mail och nÀr vi skrivit Everyone is a star sÄ skickade jag över den och frÄgade om han var intresserad av att mixa och mastra den. Han gillade lÄten och sÄ blev det.

Han kontaktades Àven för DANGER plattan, men vi valde att jobba med Palle Hammarlund som bÄde producerade och mixade debuten.

 Rob frÄn XXX - Heaven Hell Or Hollywood

40. Men nu sen en tid tillbaka Àr det alltsÄ bandet Danger som gÀller. Det var ju ett gammalt band som funnits ett antal Är. Hur kom det sig att du började spela med dom?

Ja det var ju efter LOUD’N'NASTY och XXX. Jag hade fĂ„tt en dotter och höll inte pĂ„ sĂ„ mycket med musiken.

Jag fick ett meddelande av Rob Paris pÄ Myspace eller om det va mail, dÀr han skrev: Tja, kommer du ner spelar bas med oss typ.

Jag hade samma kvÀll sett Jim Carreys Yes Man och kollade upp deras lÄtar pÄ Myspace och tÀnkte va fan
 Jag sÀger JA och tar det frÄn dÀr.

SÄ jag drog tillbaka ett meddelande: Ja fan, nÀr repar vi?

DÄ fick jag inget svar tillbaka, sÄ efter ett tag skickade jag igen, och undrade nÀr vi repade ?

Fick tillbaka han trodde jag skÀmtat och vi hördes av och det var som att snacka med en tvillingbror.

Var vÀl nÄgon timma senare jag fick veta att dom befann sig i VÀxjö och jag i Norra BohuslÀn Ha ha!

 Danger - Mackey Gee, Rob Paris, Rob Nasty & Jesse Kid

41. Nu i Är kom ju debutalbumet för Danger. Hur tycker du sjÀlv att resultatet blev?

Jag Àr nöjd med plattan och recensionerna har ju varit svinbra och responsen av de som hört den har varit kanon.

42. Det har ju fÄtt bra betyg i stort sett överallt vad jag har sett. Hur tycker du att responsen har varit?

De som hör den tycker om den. Nu Àr det bara ta det vidare frÄn dÀr.

43. Ni gjorde vÀl Àven debutspelningen med nya sÀttningen pÄ Granitrock i Grebbestad tidigare i Är. Ni gick ut sist för kvÀllen efter Shotgun och Thundermother. Hur tycker du sjÀlv att den spelningen gick?

Var en jÀvligt kul spelning att göra. Det var som sagt vÄr första spelning nÄgonsin ihop sÄ jag var jÀvligt nöjd.

Och att göra första spelningen med Shotgun va ju kul som fan dÄ Shotgun Messiah och Zinnys Easy Action Àr band jag sjÀlv lyssnat mycket pÄ.

 Rob - Granitrock Lunden Grebbestad

44. Hur ser framtiden ut för Danger nu? Fler spelningar? Fler album?

Vi kommer spela i Jönköping nu den 20 Februari, sedan jobbar vi pÄ att komma ut och spela mer och planer för nÀsta platta finns redan.

Loud NÂŽNasty - Hungry - https://www.youtube.com/watch?v=cw122ku7K5A

Loud NÂŽNasty - Annie - https://www.youtube.com/watch?v=Uz9Cn-0t4js

Loud NÂŽNasty - Too Much AinÂŽt Enough - https://www.youtube.com/watch?v=jpwHDhLO628

Loud NÂŽNasty - No One Rocks Like You - https://www.youtube.com/watch?v=rQ6cvfbOJQw

SIKK - EveryoneÂŽs A Star - https://www.youtube.com/watch?v=1nDx5AY0aoo

XXX - ItÂŽs Suicide - https://www.youtube.com/watch?v=lHHbugPDhz0

XXX - Tomboy - https://www.youtube.com/watch?v=JiIqKKvUcMs

Danger - Body To Body - https://www.youtube.com/watch?v=MNC-QkyqH8E

 Danger - Down With The Devil - https://www.youtube.com/watch?v=XqrKxYkL7lk
Andy McCoy (Hanoi Rocks) & Rob
 
 
Doro med Too Much AinÂŽt Enough vinylen
 
 Live med Loud NŽNasty i Italien
Studion i Strömstad dÀr Too Much AinŽt Enough spelades in
Live med loud NŽNasty - BygdegÄrden Tanum
 Live Loud NŽNasty
 Loud NŽNasty & Adlers Appetite - Backstage pÄ gemensam turné
Loud NÂŽNasty - Snowy Shaw, Rob Nasty & Chris Loud
Loud NÂŽNasty - Rob Nasty, Snowy Shaw & Chris Loud
Loud NÂŽNasty - Chris Loud, Rob Nasty & Snowy Shaw
Loud NÂŽNasty - Snowy Shaw, Rob Nasty, Chris Loud & Micael Grimm
 Loud NŽNasty - Micael Grimm, Snowy Shaw, Rob Nasty & Chris Loud
 
Signerar arm
XXX - Snowy Shaw, Chris Loud & Rob Nasty 
XXX - Snowy Shaw, Chris Loud & Rob Nasty
XXX - Chris Loud, Snowy Shaw & Rob Nasty 
XXX - Rob Nasty, Chris Loud, & Snowy Shaw
XXX - Chris Loud, Snowy Shaw & Rob Nasty
XXX - Rob Nasty, Chris Loud & Snowy Shaw
Danger - Rob Paris, Rob Nasty, Mackey Gee & Jesse Kid
Rob - Granitrock Lunden Grebbestad
Rob - Granitrock Lunden Grebbestad
Â